Laatste update: 07 december 2020 - 13:52

Excel Essentials 2

Ontdek snel en eenvoudig hoe u de tijd die u aan Excel besteedt halveert.

Tony de Jonker
Alex van Groningen B.V.

Wilt u uw management nog beter ondersteunen? Excel biedt uitmuntende mogelijkheden om in korte tijd relevante analyses te maken, een brij aan gegevens te ordenen en sluitende rapportages aan te leveren. 

Wil je meer verdieping? Volg dan nu de cursus VBA Excel. Klik hier voor meer informatie. Inhoud

Welkom

5 min

Introductie

5 min

Introductie docent

5 min

U kunt nu starten

5 min

Inleiding

5 min

Zoek functies

10 min

Sommeren en zoeken met verschuiving

10 min

'Wat als.....'-analyse

15 min

Sensitiviteit en besturingselementen

5 min

Visualisaties 1

5 min

Visualisaties 2

5 min

Visualisaties 3

3 min

Samenvatting

2 min

Introductie toets

3 min
AANGEBODEN DOOR

Tony de Jonker

Alex van Groningen B.V.

Tony helpt nationale en internationale bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van finance en accounting en het ontwikkelen van Office-applicaties. Tony heeft meer dan 33 jaar spreadsheetervaring en ontwikkelde meer dan 100 applicaties.
In 2015 is Tony door Microsoft benoemd tot ‘Excel Most Valuable Person’. Wereldwijd zijn er slechts 110 experts die aan het zeer strenge Excel MVP eisenpakket voldoen. In zijn cursusmateriaal heeft hij de laatste inzichten en best practices verwerkt van verschillende websites, vakliteratuur, ervaring en internationale Excel en Power BI trainingen.
Tony is sinds 2005 Excel columnist voor diverse financiële vakbladen. Daarnaast audit hij het gebruik van Office-applicaties bij bedrijven in samenhang met hun processen/procedures en bespaart hij zo veel geld door beter en creatiever om te gaan met Office-applicaties. In dat kader organiseert hij regelmatig spreadsheet makeover days, waarin hij samen met de gebruikers een bestaande toepassing live optimaliseert.