Laatste update: 07 december 2020 - 13:52

On demand Webinar Power BI 3 - Rapporteren en visualiseren

Rapporteren en visualiseren

Tony de Jonker
Alex van Groningen B.V.

Rapporteren en visualiseren

Inhoud

Power BI 3 - Rapporteren en visualiseren

60 min
AANGEBODEN DOOR

Tony de Jonker

Alex van Groningen B.V.

Tony helpt nationale en internationale bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van finance en accounting en het ontwikkelen van Office-applicaties. Tony heeft meer dan 33 jaar spreadsheetervaring en ontwikkelde meer dan 100 applicaties.
In 2015 is Tony door Microsoft benoemd tot ‘Excel Most Valuable Person’. Wereldwijd zijn er slechts 110 experts die aan het zeer strenge Excel MVP eisenpakket voldoen. In zijn cursusmateriaal heeft hij de laatste inzichten en best practices verwerkt van verschillende websites, vakliteratuur, ervaring en internationale Excel en Power BI trainingen.
Tony is sinds 2005 Excel columnist voor diverse financiële vakbladen. Daarnaast audit hij het gebruik van Office-applicaties bij bedrijven in samenhang met hun processen/procedures en bespaart hij zo veel geld door beter en creatiever om te gaan met Office-applicaties. In dat kader organiseert hij regelmatig spreadsheet makeover days, waarin hij samen met de gebruikers een bestaande toepassing live optimaliseert.