Deze module bekijken? Log in of word lid en profiteer direct!

E-learning

Inleiding financieel management

Financieel management Essentials

2 PE uren
Aangeboden door: Richard Take

Introductie

Ben je toe aan een korte opfris cursus? In de module Inleiding financieel management bespreek docent Richard Take de verschillende verslagleggingen en de verschillende dimensies die een rol spelen bij financiële problemen. In deze module kijk je vanuit een financiële invalshoek naar de onderneming.


Ben je geen financiële manager maar wil je wel perfect financieel inzicht? Volg dan nu de cursus Financieel Management voor niet-financiële managers. Klik hier voor meer informatie.


Inhoud

Introductie

5 min

Introductie docent

5 min

U kunt nu beginnen

5 min

Inleiding

5 min

Dimensies

5 min

Financiële doelstelling

5 min

Wat is winst?

5 min

Inleiding

5 min

Boekhoudkundige rijkdom

5 min

Financiële overzichten

5 min

Een paar vragen

5 min

Samenvatting

5 min

Introductie toets

5 min

Aangeboden door

Richard Take

Richard Take

Alex van Groningen B.V.
Richard Take beschikt over twintig jaar ervaring als financieel docent en adviseur. Hij doceert en doceerde aan diverse instituten en universiteiten waaronder Nyenrode, de Vrije Universiteit en de TU Delft. Richard geeft jaarlijks tientallen in-company trainingen in binnen- en buitenland voor managers van o.a. ING, Rabobank, ECT, Ahold, KPN, Top Tech studies, NCM, Sony en Logitech. Richard Take is zeer bekend om zijn vermogen om complexe materie te vereenvoudigen en weet enthousiasme en vakkennis met succes te combineren.