Deze module bekijken? Log in of word lid en profiteer direct!

E-learning

Consolidatie onder IFRS

Consolideren en Clean Accounting

2 PE uren
Aangeboden door: Stefan Betting

Introductie

Met ingang van 2014 moeten ondernemingen de nieuwe IFRS- regelgeving toepassen met betrekking tot consolidatie. Dit vraagt om een gestructureerde aanpak en de nodige professionele oordeelsvorming. In deze module krijg je onder meer inzicht over de nieuwe standaarden, de relevante standaarden en de interactie hiertussen.


Doorgrond de belangrijkste hoofdlijnen van IFRS. Ontdek de impact van IFRS en de gevolgen voor jouw organisatie. Klik hier voor meer informatie.


Inhoud

Introductie

5 min

Introductie docent

5 min

U kunt nu starten

5 min

Wat gaat u doen?

5 min

IFRS 10 en IFRS 12

5 min

Relevante activiteiten en beschermingsrechten

5 min

Zeggenschap en invloed van betekenis

5 min

Korte samenvatting

5 min

Een paar vragen bij les 2

5 min

Zeggenschap en control

5 min

Joint operation en joint venture

5 min

Verschillen tussen Dutch Gaap en IFRS

5 min

Een paar vragen bij les 3

5 min

Introductie toets

5 min

Aangeboden door

Stefan Betting

Stefan Betting

Alex van Groningen B.V.
Stefan Betting is Register Accountant en eigenaar oprichter van PROFEDA. Een organisatie gericht op training en advies aan accountants- advocaten en notariskantoren. Betting is kerndocent en examinator (Internationale) Externe Verslaggeving aan de Nyenrode School of Accounting & Controlling en is auteur van tientallen publicaties.

Stefan doceert meer dan 200 dagen per jaar met een gemiddelde waardering van een 8,7. Hij combineert expertise met een interactieve en directe presentatie stijl.

Stefan heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van trainingen, masterclasses en cursussen op het gebied van externe verslaggeving. Van 2003 tot en met 2008 was Betting binnen Yacht eindverantwoordelijk voor het opleiden van alle financials binnen de organisatie. Hij heeft bij verschillende organisaties en in verschillende branches - van energie en telecom tot financiële dienstverlenging - grootschalige verslagleggings projecten uitgevoerd.