Deze module bekijken? Log in of word lid en profiteer direct!

E-learning

Clean Accounting II

Consolideren en Clean Accounting

2 PE uren
Aangeboden door: Stefan Betting

Introductie

In de eeuw van The Internet of Things waarin we nu leven worden veel handmatige werkzaamheden in een ongekend rap tempo gedigitaliseerd en verdwijnt een groot deel repetitief manueel administratief werk als sneeuw voor de zon. Accountants, controllers en financials moeten blijvend toegevoegde waarde leveren en dus meer doen met minder mensen. Daar passen de concepten van clean accounting prima bij.

Inhoud

Introductie

5 min

Introductie docent

5 min

U kunt nu starten

5 min

Clean Accounting in 7 stappen

5 min

De techniek van Clean Accounting

5 min

Tools bij Clean Accounting

5 min

Slides en Tools

5 min

Slides

5 min

Samenvatting

5 min

Wat heb ik er aan?

5 min

Aangeboden door

Stefan Betting

Stefan Betting

Alex van Groningen B.V.
Stefan Betting is Register Accountant en eigenaar oprichter van PROFEDA. Een organisatie gericht op training en advies aan accountants- advocaten en notariskantoren. Betting is kerndocent en examinator (Internationale) Externe Verslaggeving aan de Nyenrode School of Accounting & Controlling en is auteur van tientallen publicaties.

Stefan doceert meer dan 200 dagen per jaar met een gemiddelde waardering van een 8,7. Hij combineert expertise met een interactieve en directe presentatie stijl.

Stefan heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van trainingen, masterclasses en cursussen op het gebied van externe verslaggeving. Van 2003 tot en met 2008 was Betting binnen Yacht eindverantwoordelijk voor het opleiden van alle financials binnen de organisatie. Hij heeft bij verschillende organisaties en in verschillende branches - van energie en telecom tot financiële dienstverlenging - grootschalige verslagleggings projecten uitgevoerd.