Consolideren en clean accounting
Laatste update: 07 december 2020 - 13:52

Clean Accounting I

Consolideren en Clean Accounting

Stefan Betting
Alex van Groningen B.V.

Accountants, controllers en financials moeten blijvend toegevoegde waarde leveren en dus meer doen met minder mensen. Als je de concepten van Clean Accounting I & II begrijpt en toepast in je dagelijkse praktijk bespaar je een zee aan tijd en geld met betrekking tot administratieve processen.


Inhoud

Introductie

5 min

Introductie docent

5 min

U kunt nu starten

5 min

Lean voordat je begint aan clean

5 min

Het boek Clean Accounting

5 min

Wat is Clean Accounting?

5 min

Een paar vragen bij les 2

5 min

BIG FIVE

5 min

Compliance en tijdsindeling

5 min

Een paar vragen bij les 3

5 min

Samenvatting

5 min

Slides Clean Accounting

5 min
AANGEBODEN DOOR

Stefan Betting

Alex van Groningen B.V.

Stefan Betting is Register Accountant en eigenaar oprichter van PROFEDA. Een organisatie gericht op training en advies aan accountants- advocaten en notariskantoren. Betting is kerndocent en examinator (Internationale) Externe Verslaggeving aan de Nyenrode School of Accounting & Controlling en is auteur van tientallen publicaties.

Stefan doceert meer dan 200 dagen per jaar met een gemiddelde waardering van een 8,7. Hij combineert expertise met een interactieve en directe presentatie stijl.

Stefan heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van trainingen, masterclasses en cursussen op het gebied van externe verslaggeving. Van 2003 tot en met 2008 was Betting binnen Yacht eindverantwoordelijk voor het opleiden van alle financials binnen de organisatie. Hij heeft bij verschillende organisaties en in verschillende branches - van energie en telecom tot financiële dienstverlenging - grootschalige verslagleggings projecten uitgevoerd.