Deze module bekijken? Log in of word lid en profiteer direct!

E-learning

Business Valuation Basis

Business Valuation

2 PE uren
Aangeboden door: Jan Vis

Introductie

Krijg je wel genoeg geld voor de aandelen van jouw bedrijf bij verkoop? En hoe weet je zeker dat je als koper niet te veel betaalt? Ben je ondernemer, financier of adviseur en wil je weten hoe je overtuigend de juiste waarde van een bedrijf berekent? Dan is de module Business Valuation Basis voor jou onmisbaar.


Wil je meer verdieping? Volg dan de training Business Valuation. Klik hier voor meer informatie.
Inhoud

Introductie

5 min

Introductie docent

5 min

U kunt nu starten

5 min

De rol van de verwachting

5 min

Misverstanden rondom Waardering

5 min

Een paar vragen

5 min

Geldstromen en disconteringsvoet

5 min

De teller en de noemer

5 min

Een paar vragen

5 min

Discounted Cash Flow

5 min

DCF-methode

5 min

Interpretatie van de uitkomst

5 min

Een paar vragen

5 min

Introductie toets

5 min

Aangeboden door

Jan Vis

Jan Vis

Alex van Groningen B.V.
Jan staat sinds de eerste uitgave van Quote Professionals Gids in de lijst van de 500 beste Nederlandse adviseurs. Jan is een absolute autoriteit op het gebied van waarderingsvraagstukken. De combinatie van topexpertise met een inspirerende presentatiestijl maken Jan al jaren een fel begeerd spreker.

Jan is Adjunct-Professor Business Valuation aan Nyenrode Business Universiteit en is als Senior Counsel verbonden aan Talanton Valuation. Jan Vis is bestuurslid van de Stichting Waarderingsonderzoek ten behoeve van Bedrijf en Onderneming. Als gastdocent is hij verbonden aan de Amsterdam School of Real Estate. Jan is voorzitter van de Stichting Landelijk Register Gerechtelijke Deskundigen en van de Stichting NORA (Nederlandse Orde Rating Advisory, Rating Analysis) alsmede lid van de Raad voor de Jaarverslaggeving (gebruikersdelegatie).