Deze module bekijken? Log in of word lid en profiteer direct!

E-learning

Zakelijke spannende gesprekken

Beïnvloeden en adviseren

1 PE uren
Aangeboden door: Wil Moeskops

Introductie

Voor het voeren van spannende zakelijke gesprekken is het zinvol je goed voor te bereiden en doelstellingen op papier te zetten. In deze module doorloopt Wil Moeskops met jou deze stappen en geeft inzicht in welk gedrag neer te zetten teneinde je doelstellingen te behalen.

Inhoud

Introductie module

5 min

Introductie docent

5 min

U kunt nu starten

5 min

Zakelijke spannende gesprekken

5 min

Gedrag

5 min

Deëscalerend gedrag inzetten

5 min

Assertief gedrag inzetten

5 min

Onderhandelgedrag

5 min

Samenvatting

5 min

Introductie toets

5 min

Aangeboden door

Wil Moeskops

Wil Moeskops

Alex van Groningen B.V.
Wil is partner en senior trainer/adviseur bij Thymos en met meer dan 20 jaar ervaring in het trainen en coachen van professionals en medewerkers op managementniveau met recht een topdocent.

Wil’s visie: ”Veel organisaties investeren alleen in de ‘structuurkant’. Het gevolg is vaak onnodige complexiteit en afwachtende medewerkers. Ik geloof er in dat mensen meer doen en meewillen in veranderingen wanneer ze de verandernoodzaak echt doorhebben, persoonlijke belangen bespreekbaar zijn en op de juiste manier ondersteund worden. Als manager en trainer heb ik geleerd dat vrijblijvendheid daarin niet werkt. Een juiste balans tussen veiligheid, vertrouwen en zakelijke zelfreflectie zet mensen aan het denken en leidt tot beweging en rendement”.