Deze module bekijken? Log in of word lid en profiteer direct!

E-learning

On demand Webinar Power BI 2 - Modelleren en berekenen

Modelleren en berekenen

Power BI Tony de Jonker Modelleren en berekenen
Aangeboden door: Tony de Jonker

Introductie

In het webinar modelleren en berekenen leerde je hoe je tabellen aan elkaar kunt koppelen en aanvullende berekeningen met behulp van DAX opzet.


Inhoud

Power BI 2 - Modelleren en berekenen

60 min

Aangeboden door

Tony de Jonker

Tony de Jonker

Alex van Groningen B.V.
Tony helpt nationale en internationale bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van finance en accounting en het ontwikkelen van Office-applicaties. Tony heeft meer dan 33 jaar spreadsheetervaring en ontwikkelde meer dan 100 applicaties.
In 2015 is Tony door Microsoft benoemd tot ‘Excel Most Valuable Person’. Wereldwijd zijn er slechts 110 experts die aan het zeer strenge Excel MVP eisenpakket voldoen. In zijn cursusmateriaal heeft hij de laatste inzichten en best practices verwerkt van verschillende websites, vakliteratuur, ervaring en internationale Excel en Power BI trainingen.
Tony is sinds 2005 Excel columnist voor diverse financiële vakbladen. Daarnaast audit hij het gebruik van Office-applicaties bij bedrijven in samenhang met hun processen/procedures en bespaart hij zo veel geld door beter en creatiever om te gaan met Office-applicaties. In dat kader organiseert hij regelmatig spreadsheet makeover days, waarin hij samen met de gebruikers een bestaande toepassing live optimaliseert.