Deze module bekijken? Log in of word lid en profiteer direct!

E-learning

Een slecht presterende onderneming

Financiele analyse - Financiele analyse van een slecht presterende onderneming

1 PE uren
Aangeboden door: Ronald Poppe

Introductie

In deze module wordt met een sprekend praktijkvoorbeeld een financiële analyse gemaakt. Wat is de reden dat sommige ondernemingen in financiële problemen komen? Hoe kan het dat ogenschijnlijk goede beslissingen leiden tot een totale catastrofe? Ontdek in deze module wat de consequenties zijn voor Abington BV, een bedrijf dat vliegtuigen poetst, en welke stappen zij moeten volgen om de problemen onder controle te krijgen.


Signaleer sneller en beter de financiële risico's en kansen voor je onderneming. Voorkom missers en creëer waarde. Wil je meer verdieping? Volg dan de training Financiële Analyse. Klik hier voor meer informatie.


Inhoud

Introductie module

5 min

Introductie Ronald Poppe

5 min

U kunt nu starten

5 min

Introductie NV Abington

5 min

Wat staat er op de balans

5 min

Stap 1

5 min

Stap 2, 3 en 4

5 min

Stap 5

5 min

Stap 6

5 min

Samenvatting

5 min

Introductie toets

5 min

Aangeboden door

Ronald Poppe

Ronald Poppe

Alex van Groningen B.V.
Al jaren is professor Ronald Poppe met een gemiddelde waardering van een 9,2 één van de hoogst scorende financieel trainers in Nederland. Ronald giet praktijkgerichte theorie in een entertainend jasje die u nog lang zal bijblijven. Al meer dan 1000 deelnemers volgden dit programma en zonder uitzondering waren zij laaiend enthousiast. Professor Ronald Poppe verzorgt al meer dan 25 jaar financiële trainingen in binnen- en buitenland voor bedrijven als Eneco, KPN, GDF Suez, Philips en ABN-Amro.