Deze module bekijken? Log in of word lid en profiteer direct!

E-learning

Power BI voor financials

Power BI voor financials

2 PE uren
Aangeboden door: Tony de Jonker

Introductie

Power BI is, als verlengstuk van het moderne Excel, een handige tool om data toegankelijk te maken. Verbeter jouw Power BI kennis in één dag. Wil je verdieping? Volg dan nu de cursus Power BI voor Financials. Klik hier voor meer informatie.


Inhoud

Introductie

5 min

Welkom

5 min

Introductie docent

5 min

U kunt nu starten

5 min

Inleiding Power BI for financials

5 min

Databronnen

5 min

Importeren van bestanden

10 min

Transformeren van databronnen I

10 min

Transformeren van databronnen II

10 min

Het maken van een rapport

15 min

Het maken van visuals

10 min

Samenvatting

5 min

Introductie toets

5 min

Aangeboden door

Tony de Jonker

Tony de Jonker

Alex van Groningen B.V.
Tony helpt nationale en internationale bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van finance en accounting en het ontwikkelen van Office-applicaties. Tony heeft meer dan 33 jaar spreadsheetervaring en ontwikkelde meer dan 100 applicaties.
In 2015 is Tony door Microsoft benoemd tot ‘Excel Most Valuable Person’. Wereldwijd zijn er slechts 110 experts die aan het zeer strenge Excel MVP eisenpakket voldoen. In zijn cursusmateriaal heeft hij de laatste inzichten en best practices verwerkt van verschillende websites, vakliteratuur, ervaring en internationale Excel en Power BI trainingen.
Tony is sinds 2005 Excel columnist voor diverse financiële vakbladen. Daarnaast audit hij het gebruik van Office-applicaties bij bedrijven in samenhang met hun processen/procedures en bespaart hij zo veel geld door beter en creatiever om te gaan met Office-applicaties. In dat kader organiseert hij regelmatig spreadsheet makeover days, waarin hij samen met de gebruikers een bestaande toepassing live optimaliseert.