Werkkapitaal management
Laatste update: 07 december 2020 - 13:52

Case werkkapitaal management

Werkkapitaal management

Jean Gieskens
Alex van Groningen B.V.

In deze module doorloop je samen met docent Jean Gieskens een casus over statisch en dynamisch Werkkapitaal management. Met het doorlopen van de module en het maken van de toets, ontvangt je 2 PE punten.


Ontdek alle aspecten van werkkapitaalanalyse en performance indicatoren met de Masterclass Strategisch Werkkapitaal Management & Supply Chain Finance. Klik hier voor meer informatie.Inhoud

Introductie

5 min

Introductie docent

5 min

U kunt nu starten

5 min

Case Bene Vale B.V.

15 min

Inleiding

5 min

Vraag 1

5 min

Vraag 2

10 min

Vraag 3

10 min

Round-up

5 min

Vraag 4

10 min

Vraag 5

10 min

Samenvatting

5 min

Introductie toets

5 min
AANGEBODEN DOOR

Jean Gieskens

Alex van Groningen B.V.

Jean boeit zijn publiek van de eerste tot de laatste minuut door zijn bevlogen en enthousiaste presentaties. Jean Gieskens is sinds 1998 werkzaam als senior trainer en management consultant waarbij hij zich met name toelegt op de verbinding tussen financiële en bestuurlijke processen. Binnen het financieel management is hij gespecialiseerd in het credit-, cash- en treasury management. Jean Gieskens is als hoofddocent verbonden aan de Universiteit van Tilburg en de TIAS Business School. Daarnaast is hij gast- respectievelijk kerndocent aan diverse universiteiten en hogescholen in Nederland en Vlaanderen.