FM Club | 7 oktober 2020 "Finance & IT''

4 min

FM Club | 7 oktober 2020 "Finance & IT''

Het FM Club Forum op 7 oktober 2020 biedt u de mogelijkheid om ’s ochtend een Masterclass te volgen en ’s middags de Finance Expo te bezoeken. Laat u inspireren door de topspreker en strategisch IT-professional Jacco Schonewille tijdens de Masterclass Finance & IT. Als afsluiting van de Expo is er een gezellige netwerkborrel met meer dan 100 financials en FM Club leden. Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten

Programma 7 oktober 2020

16.45 uur Ontvangst

17.15 uur Masterclass

18.00 uur Masterclass

18.45 uur FM Club Netwerkborrel

19.30 uur Einde


Masterclass ‘Finance & IT’

Ook als financial is het van groot belang om over essentiële IT-kennis en basisbegrippen te beschikken. Ontdek in deze masterclass hoe u als financieel verantwoordelijke betere keuzes maakt, het rendement verhoogt, kansloze projecten tijdig stopt en snel kunt ingrijpen waar nodig. Zo maak u direct het verschil.

Door: Drs. Jacco Schonewille, strategisch IT-Professional


FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker. Meer weten over de FM Club? Kijk op FMClub.nl.


Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?

Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.Marc Doosjen

Community Manager

06 1117 7819

mdoosjen@alexvangroningen.nl


Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl