FM Club | 25 november 2020 "(on)mogelijkheden van Power BI"

4 min

FM Club | 25 november 2020 "(on)mogelijkheden van Power BI"

Laat u tijdens het FM Club Forum op 25 november inspireren door de Masterclass ‘(on)mogelijkheden van Power BI voor de financial professional’. Dhr. Tony de Jonker is in 2015 benoemd tot ‘Excel Most Valuable Person’ en deelt graag zijn kennis met u. Sluit de middag af tijdens de gezellige netwerkborrel met meer dan 100 financials en FM Club leden. locatie: YACHT, Diemermere 25, 1112 TC Diemen

Programma 25 november 2020

16.45 uur Ontvangst

17.15 uur Masterclass

18.00 uur Masterclass

18.45 uur FM Club Netwerkborrel

19.30 uur Einde


Masterclass ‘(on)mogelijkheden van Power BI voor de financial professional’

Met de komst van big data zijn gegevens uit verschillende bronnen beschikbaar voor verwerking, analyse en presentatie. Power BI is, als verlengstuk van het moderne Excel, een handige tool om data toegankelijk te maken. Steeds meer ondernemingen zetten dit in als Business Intelligence Tool. Wilt u als finance professional bij de tijd blijven? Ontdek in deze masterclass hoe je hiermee begint.

Door: Dhr. Tony de jonker, Excel Most Valuable Person


FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker. Meer weten over de FM Club? Kijk op FMClub.nl.


Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies?

Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.Marc Doosjen

Community Manager

06 1117 7819

mdoosjen@alexvangroningen.nl


Tip: bekijk ook al onze opleidingen via AlexVanGroningen.nl