Bezoek gratis hét innovatie event voor accountants

4 min

Bezoek gratis hét innovatie event voor accountants

Tijdens de ontdekkingsreis van Accountancy Expo 2020 ontdek je in één dag nieuwe tools, innovaties en systemen. Luister als ontdekkingsreiziger naar collega's die deze reis al hebben ondergaan naar efficiëntere en betere processen. Wat waren de obstakels, waar zitten de valkuilen en waar liggen jouw kansen? Ontdek, Leer en Groei tijdens je ontdekkingsreis. Ontdek de nieuwste software en de beste tools voor jouw bedrijf. Bezoek interessante sessies van ondernemers op de beursvloer van de Accountancy Expo. Leer en laat je inspireren door vakmensen die je de weg wijzen naar een optimale bedrijfsvoering. Groei met kennis vanuit presentaties en masterclasses van interessante sprekers en van ervaringen van collega kantoren en interessante sprekers. Kom exploreren op de beursvloer, ontdekken in de sessies en leren in de masterclasses. Bezoek de Accountancy Expo en ontdek welke weg bij jou past.

Meld je gratis aan en bekijk het volledig programma via AccountancyExpo.nl


Ontmoet ruim 100 IT-partners

Dit jaar kun je 100 toonaangevende IT- en kennispartners ontmoeten. Ga op ontdekkingsreis en leer welke oplossingen er geschikt zijn voor jouw praktijk. Leer van collega's en experts wat deze oplossingen voor jou kunnen betekenen. .

Wat kun je tijdens Accountancy Expo 2020 nog meer verwachten? Blijf op de hoogte via AccountancyExpo.nl, volg ons op Twitter en ontvang de gratis nieuwsbrief van AccountantWeek.

Wat is Accountancy Expo?

Accountancy Expo is in 7 jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants en de accountancy van morgen. In 2013 is het concept geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen en dit was meteen trendsettend! Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie en kennis over de beschikbare software, systemen en tools voor jouw vakgebied of meer wilt weten over de profilering van je kantoor, op dit beursevenement komt alles op bijzondere wijze samen. Kom je dinsdag 23 juni óók naar Accountancy Expo 2020? Duizenden collega's gingen je voor.

Ontdek, leer en groei

  • 100 leveranciers van IT-oplossingen en diensten voor de accountancy.
  • Ontdekkings dome, Masterclasses en tientallen innovaties, systemen en tools
  • Volop inzichten van collega’s
  • Uitstekende hospitality

Accountancy Expo 2020. Ben jij erbij?


Meld je gratis aan en bekijk het volledig programma via AccountancyExpo.nl