Hét online platform voor financials

Als finance professional raak je nooit uitgeleerd. Profiteer daarom direct van een jaar onbeperkt toegang tot FinanceHub.nl Premium. Vergroot je kennis met 1000+ uur aan onmisbare E-learnings, podcasts en artikelen. 

Alle content is ontwikkeld in samenwerking met topdocenten en experts uit het vakgebied. Volg bijvoorbeeld de modules Omgevingsanalyse en Excel BI voor Financials. Hoor je liever een CFO aan het woord? Frits van Peski, CFO van Eurocept, vertelt je over de spraakmakende turnaround van een retailorganisatie in Roemenië. In onze podcastserie luister je onder andere naar “blockchain ontrafeld” met Paul Bessems.

 

Start vandaag nog

 

Onmisbare E-learning voor ambitieuze Financials

Wil je jouw kennis efficiënt op een hoger niveau brengen? Heb je behoefte aan praktijkgerichte cursussen, maar ontbreekt het je aan tijd? Volg dan een online cursus uit ons geaccrediteerd, actueel en praktijkgericht E-learning aanbod. In je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. Op je laptop, tablet of smartphone.

Jouw voordelen

Volg online modules, altijd en overal
Geaccrediteerd, actueel en praktijkgericht
Ontwikkeld door topdocenten
Elke maand nieuwe modules
Behaal efficiënt jouw PE-uren

PE Certificering

De online modules zijn PE gecertificeerd volgens de richtlijnen van de NBA. Iedere module wordt afgesloten met een kennistoets. Bij een score van minimaal 80%, ben je geslaagd voor de module. Download of print vervolgens direct je certificaat met je behaalde PE-uren.

 

Over Alex van Groningen

Alex van Groningen biedt tientallen financiële cursussen, management trainingen & opleidingen Permanente Educatie (PE-punten / PE-uren) voor finance professionals en ambitieuze managers. Om de finance professional optimaal van dienst te zijn met de meest relevante knowhow investeren wij veel tijd in het volgen van de belangrijkste thema’s. Onze uitgebreide kennis van deze thema’s en onze community’s met meer dan 100.000 financials stellen ons in staat om altijd de meest actuele programma’s te ontwikkelen verzorgd door de beste docenten. Bij al onze klassikale trainingen ontvangt u gratis toegang tot bijbehorende E-learning modules. Bekijk hier ons aanbod aan cursussen en trainingen.

Heb je vragen?

  Vragen? Neem contact op!

Mirjam Helsloot & Anneclaire Broerse
Coördinatoren Educatie

+31 20 246 7125
educatie@alexvangroningen.nl


Zoek je na de E-learning nog meer verdieping en wil je met je collega’s sparren? Van alle modules kun je een verdiepingscursus op locatie doen. Zo profiteer je extra van de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bekijk ons complete opleidingsaanbod op AlexvanGroningen.nl