Nu jaar lang onbeperkt e-learnings, podcasts en artikelen met 25% korting. Start direct →

Nu 25% korting op een jaar lang onbeperkt leren

zomerdeal

Wil jij in eigen tempo en vanuit huis jouw finance kennis bijspijkeren? Profiteer dan van een jaar onbeperkt toegang tot FinanceHub.nl Premium. Vergroot je kennis met 1000+ uur aan onmisbare E-learnings, podcasts en artikelen. Deze actie is geldig tot en met 10 december 2021.

Alle content is ontwikkeld in samenwerking met topdocenten en experts uit het vakgebied. Volg bijvoorbeeld de modules De Kracht van Power BI en Cash is King in Crisistijd. Hoor je liever een CFO aan het woord? Claudia Mennen, CFO van Brandloyalty, vertelt je wat haar momenten van de waarheid waren en de bepalende succesfactoren. In onze podcastserie luister je onder andere naar Effectief Crisismanagement met Antje Kuilboer-Noorman.

Start vandaag nog

 

Onmisbare E-learning voor ambitieuze financials

Wil je jouw kennis efficiënt op een hoger niveau brengen? Heb je behoefte aan praktijkgerichte cursussen, maar ontbreekt het je aan tijd? Volg dan een online cursus uit ons geaccrediteerd, actueel en praktijkgericht E-learning aanbod. In je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. Op je laptop, tablet of smartphone. Premiumabonnees van FinanceHub.nl krijgen bovendien toegang tot hun eigen PE-portfolio

Jouw voordelen

Volg online modules, altijd en overal
Geaccrediteerd, actueel en praktijkgericht
Ontwikkeld door topdocenten
Elke maand nieuwe modules
Werk efficiënt jouw PE-Portfolio bij

 

PE-Certificering

De online modules zijn PE gecertificeerd volgens de richtlijnen van de NBA. Iedere module wordt afgesloten met een kennistoets. Bij een score van minimaal 80%, ben je geslaagd voor de module. Download of print vervolgens je certificaat en werk direct jouw eigen Financehub.nl PE-portfolio bij.

Over Alex van Groningen

Alex van Groningen BV biedt tientallen financiële cursussen, management trainingen & opleidingen voor finance professionals en ambitieuze managers. Om de finance professional optimaal van dienst te zijn met de meest relevante knowhow investeren wij veel tijd in het volgen van de belangrijkste thema’s. Onze uitgebreide kennis van deze thema’s en onze community’s met meer dan 100.000 financials stellen ons in staat om altijd de meest actuele programma’s te ontwikkelen verzorgd door de beste docenten. Bij al onze klassikale trainingen ontvangt u gratis toegang tot bijbehorende E-learning modules. Bekijk hier ons aanbod aan cursussen en trainingen.

Zoek je na de E-learning nog meer verdieping en wil je met je collega’s sparren? Van alle modules kun je een verdiepingscursus op locatie doen. Zo profiteer je extra van de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bekijk ons complete opleidingsaanbod op AlexvanGroningen.nl

Heb je vragen?

Kan ik je van dienst zijn met een toelichting of advies? Bel of mail gerust. Ik help je graag verder.